Galeria d’Art El Claustre ofereix als nuvis la possibilitat de poder incorporar en els seus regals de casament, obres d’art originals de reconeguts pintors i escultors de totes les tendències artístiques.

D’aquesta manera els familiars, amics, i tots aquells qui vulguin compartir amb els nuvis la joia de la seva unió, els poden obsequiar amb un regal únic, com única és cada obra d’art, i que, lluny de perdre la seva utilitat i funció pel transcurs del temps, no tant sols es revaloritza, sinó que a més els hi recordarà- cada cop que el vegin- l’afecte i amistat d’aquells que els aprecien.

Si així mateix, com a familiars i amics volen fer un regal als nuvis, poden obrir una línia d’aportació de diners a nom dels nuvis, a fi i efecte que puguin adquirir obres d’art de la seva elecció.

Galeria d’Art El Claustre vol participar també en un fet tant assenyalat com és el casament de dues persones que s’estimen, i per això obsequiarà als nuvis que es facin socis de la Galeria d’Art amb una aportació – per l’adquisició d’obres d’art-, corresponent al 10% del total de les aportacions fetes fins el dia del casament.

Si desitgen que els hi ampliem qualsevol informació respecte de les possibilitats que els hi hem indicat, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres per telèfon, o concertant visita, o bé fent click aquí, i gustosament els atendrem.

REGALAR ART HONORA EL QUI FA EL REGAL, I DISTINGEIX A QUI EL REP